Maak kort kennis met de mensen die u mogelijk tegenkomt als we zaken gaan doen.

Jan Heida - Organisatieadviseur, arbeidsjurist en eigenaar

Juridisch geschoold met ruime ervaring als (personeels-) manager, adviseur op personeelsvraagstukken en arbeidsrechtelijke vragen. Specialismen: juridisch (arbeidgerelateerd), Arbo, sociale verzekeringen, subsidie.


Mimi Bergsma - Psycholoog, coach en supervisor

Gespecialiseerd in Stress- en Burn out-begeleiding (CSR-methode). Individuele trajecten: herstel van vitaliteit, verbeteren van zelfmanagement en ondersteuning bij (duurzame) re-integratie. Workshops verzuimpreventie: vitaal op je werk.


Jan van Dijk - geregistreerd Arbo-adviseur (RAH/RHVK)

Rijke ervaring met en kennis van Arbo-zaken, thuis in vele branches. SKO geregistreerd als Arbeidshygiënist en Hogere veiligheidskundige.


Albert Nederveen - geregisteerd Bedrijfsarts

Sedert bijna 8 jaar werkzaam als bedrijfsarts. Afglopen jaar heeft hij zijn opleiding afgerond als geregisteerd bedrijfsarst. Ervaring in verschillende branches.


Saekle Hoitinga - Geregistreerd bedrijfsarts

Al jarenlang als bedrijfsarts werkzaam, met ondernemers- en managementervaring, in vele branches. Tevens keuringsarts met specialisatie duiken. Werkzaam geweest, o.a. bij (voorlopers van) UWV en re-integratiebedrijf.


Hessel betten - Arbeidsdeskundige

Na ruime ervaring in Sociale Zekerheid en al jaren werkzaam als arbeidsdeskundige/opleider/trainer. 


Louis Mollet - Casemanager, HRM-adviseur

Ruime ervaring op P&O-gebied. O.a. werkzaam geweest als coach/begeleider in de re-integratiebranche en nu al weer jaren als casemanager verzuim en arbeidsongeschiktheid.


Pepijn Sonneveld - Arbeid- en organisatie psycholoog

Universitair geschoold, gespecialiseerd in (persoonlijke) coaching en HRM-instrumentontwikkeling en onder anderen ervaring met re-integratieprojecten.

 

Deel deze pagina